Innebandyn är igång

Idag körde vi första matchen efter juluppehållet. Tjejerna kämpade tappert mot ett tufft Åkersberga där halva laget var ett år äldre och dessutom gick hårt in med kroppen och väldigt mycket hårda slag med klubborna. Inte okej att som coach tycka det är rätt sätt att spela på enligt mig men det går ju inte att uttrycka där och då direkt. Jag får svälja det när tjejerna också klagar på det andra laget. Då gäller det att peppa dem till att höra sitt bästa och försöka vara ännu bättre istället för att lägga energin på motståndarna.

På eftermiddagen fick vi finbesök av familjen Lindström och Theo och Olle fick leka igen efter att inte ha setts på över en månad. Kusinerna var väl inte jättemysiga med varandra men det blev bättre och bättre under kvällens gång. Det är lätt att de ska tjura för att den andra tar en leksak eller så ska de slåss mot ansiktet så att någon gråter.

En promenad på Ekebysjön blev det i det vackra vädret och Vilma hängde med för att träna på sina nya skridskor. Ett försök till piruett och snart sätter hon väl såna också, på sitt självklara Vilma-vis.

En glad Olle fick åka pulka hela vägen. Han böjde sig ner med vantarna och fiskade upp snö som han kunde slicka i sig den busen. Det ska han väl inte göra redan, som ettåring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s