Äntligen i skidspåret

Vilken start på dagen! Trodde det skulle vara molnigt hela söndagen men den här förmiddagen var något helt annat.

Hämtade upp Sarah och Emma och åkte till Arninge Golfklubb där Täby konstsnöspår håller till. Igår öppnade de skogsslingan också och tillsammans med slingan på rangen blir det totalt 2,8 km per varv. Och träning behöver vi. Fredag 1 mars ska vi köra Vasastafetten från Sälen till Mora.

Jag orkade tre och ett halvt varv och fick nästan ihop milen. Tjejerna körde fyra varv och det blev 11,4 km. Väldigt fina spår och med skogsslingan igång blir känslan som hemma i hälsingeskogarna. Men ett par nya skidor hade inte varit helt fel känner jag. Fick ingenting gratis, bakhalt och inte skitbra glid. Och eftersom jag inte är så snabb så vore det skönt med nåt av dem och helst båda delarna.

Men hit åker vi såklart fler gånger den här vintern.

På eftermiddagen åkte jag med Vilma, Tuva och hennes kompis Maja till Eddabacken i vårt område. En väldigt brant och stor pulkabacke som såklart är väldigt populär för alla barn, och många vuxna. Tuva fick ont i handen efter vurpan men ingen fara. En timme i backen räckte gott innan middagen.

Olle har 38 graders feber och då vill han vara nära mamman hela tiden, i alla fall när han ska sova.

Det började igår natt då han vaknade och hostade väldigt pipigt, som att det satt nåt i halsen. Och han grät mycket så han hade nog fått väldigt ont i halsen. Spydde upp slem som fastnade och sen var det jobbigt hela natten.

Idag har han varit pigg och glad men hostan har låtit väldigt ihålig. Ikväll kom febern tillbaka och han gråter när han hostar. Inte roligt för en stackars liten att ha ont av nåt sånt, och inte vill han ha tröst heller. På natten vill han inte att någon rör vid honom och då är det inte lätt att få honom att komma till ro igen. Hoppas på en bättre natt inatt. Jag kommer nog inte ifrån närheten men kanske vaknar han inte lika ofta.

En lugn måndag väntar för oss två.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s