Bubbel med bokklubben

Igår var det dags för ännu en träff med vår kära bokklubb. Ett gäng fina vänner som ser till att läsa böcker kontinuerligt och därigenom också träffas med jämna mellanrum. En perfekt idé som min vän Anna myntade en gång för ett bra tag sen nu. Igår stod hon som värd för kvällen och jag blev uppvaktad för min födelsedag på ett väldigt fint sätt. Bubbel, blommor och löfte om en biokväll på stan med lite mer bubbel. Det ser jag framemot.

Olles feber ger inte med sig, ligger på 38,5 och väger. Leker på dagarna men är gnällig och hängig och väldigt klängig på nätterna, på mig då såklart. Nu har i och för sig snoret börjat rinna rejält så vi får hoppas det är på väg att lösa sig nu så att säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s