Nöjd med det nya

Det var rätt häftigt att vakna imorse till ytterligare två decimeter snö och det fortsatte falla från himlen under förmiddagen. Fredrik fick kämpa för att få bort allt från uppfarten och våra bilar som var hyfsat insnöade. Det har längesen vi såg så mycket snö här nere. Men enligt prognosen blir det inte långvarigt tyvärr. Jag hoppas ändå vi får njuta länge nu.

En skön helg där vi njutit av lugna dagar nu ändå. Fått mycket gjort men eftersom barnen är krassliga är morgnarna lugna och mysiga. Vi har startat med mannagrynsgröt och tända ljus.

Efter frukost målade jag klart väggen och är så otroligt nöjd med resultatet. Och glad att Fredrik hittade just den här nyansen när vi stod och valde i Nordsjös butik igår. Jag är också glad att jag är så pass spontan att jag tänker att ”hur mycket kan gå fel egentligen” och bara kör på känsla. Vi köpte ju den här färgburken utan att ha testat den, ens tänkt på nyansen tidigare, även om den stämde bra överens med de inspobilder jag hade kikat på. På’t bara och se så bra det blev.

Efter lunchen stack jag och Fredrik iväg med skidorna, hämtade Emma och åkte till Enebybergsskogarna för att se om spåren var helt översnöade. Det var blandade upplevelser i skogen, i början helt ok spår, i mitten stötte vi på spårskotrarna och de nya spåren de körde upp var väldigt mjuka i all denna snö. De körde väl för att spåren ska frysa inatt och bli perfekta imorrn men då hade de behövt köra senare på dagen, nu hann väl många köra sönder dem tänker jag. Vi åkte förbi skotrarna några gånger då de stannade för att såga av överhängande grenar och små träd, och på slutet var det djupa spår och väldigt uppkört. Men mysiga åtta kilometrar i en vacker vinterskog blev det. Och hemma hade det gått så bra så, Vilma och Tuva är grymma barnvakter.

Nya glasögon till hela lag Hoof Nord ska stärka oss när vi ställer upp i Stafettvasan om några veckor. Det gäller att känna sig snabb.

Vilma bakade en väldigt god kladdkaka på förmiddagen som mötte mig och Fredrik när vi kom från träningen. Tjejerna hade vispat grädde och dukat fram.

Febern släpper inte greppet om Vilma som är fortsatt väldigt varm. Jobbigt för henne men förhoppningsvis kan en lugn måndag hjälpa mycket. Vi har svårt att bestämma om Olle ska få testa förskolan igen imorgon, han är ju mycket piggare och har varit feberfri hela helgen. Men han har inte haft stor aptit de här dagarna. Får ta beslut imorgon helt enkelt. Tuva har skridskor på gympan imorgon, hon hostar väldigt djupt men känns ändå piggare än de andra två. Hon får testa och komma hem direkt när skolan är slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s