En trasig uggla

Olle har tagit sönder min fina ljusuggla som jag inte trodde skulle knäckas så lätt. Nu måste jag jaga rätt på en ny uggla som kan lysa upp i mörkret. Jag gillade den jag hade.

Tränade på Fredriks jobb idag. En halvtimmes träning är bättre än ingen alls tänker jag. Tanken var att åka skidor men när det pissregnar ute i februari då är det inte roligt. Vi stressade lite för att hinna i tid till kvällens middag hemma hos fina vänner som vi inte träffar så ofta. Jo jag jobbar ju med Linda men vi ses sällan privat. Men en härlig kväll med god mat, hårda pingismatcher och Mello-mys var behövligt.

Nu ska vi sova gott, Olle och Fredrik i gästrummet för att lära Olle sova hela natten igen. Har inte varit så efter Sydafrika så det är väl på tiden att han slutar klänga på mig. Även om jag gillar det också. Inte min rygg dock så nu är det dags.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s