Plus och minus

Jag tycker det är lite väl svängigt väder för att vara i början av februari, med minusgrader och plusgrader om vartannat. Kan inte vintern bara vara så fin och kall som den ska?!

En rätt hektisk jobbvecka är till ända. Jag har hunnit åka till Västerås för att lyssna på kollegorna i årets verksamhetsseminarier, ordnat med livesändningen till vårt verksamhetsmöte, träffat vår samarbetspartner för webben för att snacka om årets utvecklingsprojekt och jobbat en del framför datorn också såklart. (Och där somnade jag ifrån telefonen, som vanligt den här veckan).

Vaknade nu igen, tänkte blogga igår kväll men jag har liksom inte orkat någonting den här veckans kvällar, det har blivit ett mönster visar det sig. Men nu så.

Olle har inte ätit mycket den här veckan, hostar fortfarande djupt och hade lite feber igår kväll igen, stackarn vill väl inte ha någon mat som säkert inte smakar något för honom. Så på nätterna vaknar han och hostar och gråter mycket. Han behöver mycket närhet och har förstått nu att förskolan är en återkommande rutin. Han har inte gillat när vi lämnat honom de senaste tre dagarna och klamrar sig fast för att aldrig släppa i stort sett, när jag kommit och hämtat. Det är såklart jobbigt för oss alla och jag har fått extrem huvudvärk igen, som kommer från ond nacke. Det gäller att hålla i den träningen för skuldrorna som jag måste köra men inte gör.

Åh i onsdags kämpade jag mig ner till stan för att se Bohemian Rhapsody med Sarah, Emma och Josephine. Vilken tur att jag orkade för oj vilken musikupplevelse och insikt i bandets storhet det var. En aha-upplevelse som berörde enormt. Capitol, biografen som tillåter barbeställningar till biostolen, är ett otroligt mysigt och intimt ställe på St Eriksplan.

Ser framemot en lugn helg nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s