En hjärtlig dag

Kom ner till köket och möttes av blommor och choklad, en väldigt trevlig morgon från den bästa mannen och pappan. Som reser till Dubai idag så ikväll får jag mysa ensam med barnen. Packa ska vi också hinna göra för att kunna åka till Alfta tidig eftermiddag imorgon. Ska bli riktigt skönt med en helg med snö och skidor. Även om det är plusgrader däruppe också finns det lite mer snö att ta av.

Vad händer egentligen med vintern, den måste tagit en paus helt enkelt och gör förhoppningsvis snart comeback men det känns väldigt konstigt att gå omkring i stan med en massa plusgrader och strålande sol. Tänk om det hade varit så fint väder med minusgrader och en massa snö istället, då hade det kunnat gå att göra något åtminstone, alltså åka skidor eller skridskor. Nu är det svårt att få barnen att leka utomhus. Även om vi i förorten fick så mycket snö att det ligger kvar på gräsmattorna trots varmvädret. Men det är inte direkt mjukt och fluffigt.

Igår hämtade jag Olle på förskolan efter att inte fått träffa honom på över ett dygn. Han har sovit både tisdag kväll och onsdag morgon när jag stuckit till jobbet. Jag möttes av en själaglad kille som dessutom haft väldigt roligt under dagen. Lekt med sina kompisar och ätit ok, sovit länge. Han tappade det när han var förkyld men nu verkar han vara tillbaka. Och inatt sov han hela natten dessutom och vaknade därför så pass tidigt att jag fick gosa lite och säga hejdå. Han var superhungrig imorse och försökte klättra upp på matstolen samtidigt som han ropade högt. Han blir lättare och lättare att förstå.

Så, nu har han fått sova hela natten på nedervåningen med Fredrik, hoppas det håller i sig nu och att han accepterar att sova med mig inatt och framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s