Hälsingeweekend

En mäktig himmel mötte oss i Alfta vid femsnåret när vi rullade in mot byn. Ser framemot en helg med fart och lugn. Olle blev helt till sig när han kommit in till mormor och Lasse, sprang runt på övervåningen som en yr höna i flera minuter. Det var komiskt, stackarn hade ju suttit fastspänd i tre timmar.

Nu är det natta för mig, med förhoppningen att slippa vara vaken en timme och fajtas med Olle som är grinig för att jag inte lyfter på linnet. Tur att nattens vaka inte märktes imorse då han trippade med lätta steg in till köket på förskolan för att leka så jag kunde lämna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s