En rolig helg

Att kunna roa sig själv…sköna Olle! En gång av de hundra gick han stutt med hinken på huvudet och gjorde illa sig, men för det mesta var den här leken så här kul!

Det här är också så typiskt Olle. Var han än kommer springer han till soffan, letar upp tv-dosan och försöker zappa till nåt bra program. Här har han faktiskt fastnat för barnkanalens utbud, han brukar inte ha så mycket tålamod och se ett helt avsnitt av någonting.

Med blåhimmel och värmande sol lämnade vi Alfta efter lunchen idag, det slår ju aldrig fel att vädret är som bäst när man lämnar ett ställe.

Det har varit en väldigt mysig helg med familjen, mycket tid med alla och jag önskar det fanns tid över till vänner också men det går inte att få allt man önskar sig. Familjen är ju viktigast, och att få ta det lugnt och inte flänga runt.

När vi kom till stan åkte vi till Mörby för att handla det viktigaste och köpa sushi som vi festade på. En snabb uppackning för att sen mysa ner oss i soffan så att tjejerna fick se The greatest showman. Det var skönt att släppa alla mina måsten och skita i att det skulle packas upp och fixas här hemma. Efter filmen gick tjejerna och lade sig och jag passade på att se första avsnittet i Colin Nutleys nya serie. Kan inte ge betyg direkt men han är ju expert på att få en att vilja se mer av den klassiska svenska familjemisären, eller livet som det kallas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s