Kvällspyssel

Vi är framme vid årets mesta fixarvecka skulle jag säga. Både Fredrik och Tuva fyller år och jag har fyllt år, därför siktar vi mot 90-årskalas på lördag för våra familjer.

Det är viktigt med planering för att jag ska hålla mig ovanför ytan. En sådan här vecka då min insats i köket ökar drastiskt är den ännu viktigare. Allt ska vara inhandlat och redo att lagas eller bakas ihop till något gott att bjuda på. Då vill man inte att varor ska vara slut på affären, vilket hände Fredrik idag när han skulle hämta upp handlingen som gjordes via nätet för att spara tid. Saknade en hel del faktiskt och måste alltså åka och handla ytterligare en gång innan lördag.

Men dagen har gett väldigt mycket energi. Pratat med syster, lunchat med en fin gammal vän som gav grym inspiration, tränat åtta tioåringar som ger en väldig kick och fått massage av snäll make på kvällen. Har en hel del träningsvärk efter bergsklättringen på skidor i lördags.

Nu ska jag läsa lite i bioaktuella Hustrun, eller The wife, som är bokklubbens bok just nu. Väldigt kvick och bra skriven än så länge. Ser framemot att se filmen efter att ha läst klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s