Kalla toner igen

Älskar känslan efter ett besök hos Hannah på Etoile hair. Nu är utväxten täckt på nytt, håret känns fräscht och ögonbrynen är brunare.

Tyvärr fick jag vända hem efteråt, Olle har blivit snorigare igen och har 37,8. Dessutom spydde han vid halv fem imorse. Han har gjort det många gånger nu när han haft slem som han inte kunnat spotta ut. Vi tänker att det kanske var så den här gången också. Men så spydde han igen vid halv tio så vi vet faktiskt inte.

Han är lika glad och obrydd för det i alla fall. Har inte varit dålig i magen under dagen. Vi vågade inte ge så mycket mat så han har fått rivet äpple under dagen men nu ikväll fick han pastamiddagen och gröten innan läggdags.

Han fick sitta och titta på Fredrik när han gjorde iordning salladen till maten. Olle älskar all slags ost och särskilt fetaost. När den kom fram ropade han ”babba” för han ville smaka. Det måste ha betytt Fredrik. Får se om vi hör det oftare framöver.

Håller tummarna för att det inte är mer med magen så att vi också blir smittade. Får jobba hemma imorrn också då jag alltid är noga med de 48 timmarna för andras skull.

När Olle sitter så här och tittar på tv på kvällen skulle jag bara vilja äta upp honom, lugn och fin och pillandes med händerna. Sötnos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s