90-årskalas

Igår kväll började preppningen inför dagens kalas då jag och tjejerna bakade chokladmoussetårta och chokladbollar. Imorse fortsatte jag med att prova göra vaniljkrämbullar. Oj så bra det blev och goda de var. Kul att våga testa nytt!

Och vad överraskad jag blev av de här superskidorna som landslagsåkarna kör med. Nu jäklar ska jag bli snabb i spåren, åtminstone få känna mig snabb, vilket är minst lika viktigt. Tusen tack till Fredrik och hans familj för en kanonpresent!

En väldigt fin dag blev det med min och Fredriks familj även om vi saknade hela 15 personer. Då var vi ändå 17 på plats, haha. Vi är många när alla är med, helt klart, mycket kärlek blir det.

Tuva, Jennifer och mamma åkte iväg till MOS efter kalaset och det var en överlycklig tjej som kom hem med många fina plagg till garderoben. Perfekt med många bidrag och presentkort så hon kan få välja sina kläder själv, sånt är viktigt just nu. Hon vet exakt vad hon vill ha och det är svårt att få en syl i vädret när hon kommer med sina åsikter.

Imorgon är det Tuvas dag. Jag har inte slagit in en present än så jag vet vad jag ska göra senare ikväll. Hon ska också få åka och välja ut en ny innebandyklubba under dagen imorgon. Får se om jag hinner med en träningsrunda på konstsnö också, skulle behövas.

Avslutade kvällens matintag med Tuvas önskemål om middag på sin födelsedag. Det fick bli idag istället för imorrn, passade bättre efter att ha vräkt i sig hela dagen. Imorgon får vi laga nåt gott också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s