Tuva 11 år

Älskade Tuva, elva år har gått av mitt liv som mamma, helt fantastiskt vad tiden går. Nu är hon en stor tjej som ofta är obrydd och kaxig och står upp för sina valda sanningar, men som också ofta kryper upp i min famn och vill känna närhet, värme och trygghet vilket jag hoppas att jag ger.

Hon låg och väntade länge på oss i sängen imorse. Olle vaknade fem som han oftast gör nu och jag hade fullt sjå att få honom att somna om. Jag lyckades vid halv sju och somnade själv om till tjugo över sju. Tuva hade legat och väntat i någon timme då, spänd som man ska vara. Der var bara att kliva upp trots att jag gärna hade legat kvar bredvid en fridfull ettåring. Frukost på sängen och en massa paket som vi handlat i omgångar och på outlet och under rea. Sammantaget kanske för många paket men nu blev det som det blev. Dessutom hade vi lovat en innebandyklubba, den inhandlades under dagen så hon själv fick välja färg och märke.

Vi bestämde att vi skulle åka och träna på Fredriks jobb på förmiddagen, äta lunch där, köpa klubba och sen skulle Vilma och Tuva få gå på bio.

Det är härligt att röra på sig tillsammans. Tjejerna lekte och jag försökte få en halvtimmes stakträning i kroppen inför Stafettvasan om fem dagar.

På XXL var det utförsäljning på vintergrejer och vi kunde inte motstå de söta längdskidorna för en hundring. Som hittat för Olle inför nästa säsong.

Tjejerna tog tåget till Täby C och gick på bio tillsammans. Röjar-Ralph var väldigt bra fick vi rapporterat efteråt. Det är ju så smidigt att kunna köpa biljetter, få QR-kod som jag tar bild av och som tjejerna sen kan visa upp på plats. Fredrik hämtade hem dem och vi avslutade Tuvas födelsedag med kyckling i pitabröd och tårta från igår.

Imorgon går tjejerna till fritids och Olle till förskolan. Hoppas fritids är roligt nu på sportlovet då vi är tvungna att jobba.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s