Härliga möten med vänner

Nu saknas det fem böcker i den här högen som ändå är rätt imponerande för vår bokklubb. De här har vi läst på två år då vi startade traditionen och det är ju fantastiskt. Dels att vi håller igång läsandet som jag gillar men också att vi ser till att ses kontinuerligt på grund av böckerna. Och dessutom läser har böcker jag aldrig skulle valt att läsa annars tror jag. Vidga sina vyer lite och kunna njuta av det.

Ikväll avhandlades Hustrun, det bioaktuella dramat med Glenn Close i huvudrollen. En helt klart intressant läsning om en på många sätt patetisk man som ändå verkade rätt attraktiv i många kvinnors ögon. Om att veta sin plats som kvinna i 60-talets USA och rätta sig efter de maktlystna männens pipa. Jag blir sugen på att se filmen och tror också den kan vara en ännu bättre upplevelse än boken för en gångs skull. Det återstår att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s