Soffläge

Idag gjordes inte många knop. Jag och Tuva fick skippa matchen vi skulle haft på morgonen vid nio. Tuva mådde dock bättre när hon vaknade idag så det var skönt. Vi ställde också in hennes kalas hon tänkt haft för några få vänner. Vi får bjuda in dem nästa helg istället.

Olle mår också bättre, ingen feber idag men lite ledsen och snorig, säkert väldigt jobbigt att inte få amma som jag nu inte låter honom göra och det är jobbigt att inte få trösta när han är ledsen och letar tutten.

Den traditionsenliga frukosten till starten av Vasaloppet missar vi inte. Fredrik åkte och handlade färskt bröd vid sju när Coop öppnade och så njöt vi av massa gott och såg starten av en riktigt tuff tävling med snöfall och obefintliga spår. Är så glad att vi hade fint väder i fredags, dagens väder måste varit hemskt. Här hemma vräkte snön ner också, blötsnö som går bort snart igen och rätt skönt att ligga och kika på från andra sidan fönstret. Olle var dock fascinerad och satt länge och kikade på snön som föll utanför.

Vi har inte lämnat soffan många gånger idag. Tvättat en del och lekt lite på golvet med Olle men mina muskler värker och jag har mått illa och inte alls haft aptit men ändå tryckt i mig mat så det har inte funnits energi att göra annat.

Imorgon är skolan stängd och det är en rätt skön känsla kan jag erkänna när jag mår så här. Vi blir hemma och myser imorgon också alltså och även om det känns lite bättre i kroppen nu på kvällen behöver jag nog imorgon på mig för att riktigt ta igen mig. Jag blev mer påverkad än jag trodde av loppet, haha, nästa år får det finnas några fler kilometrar i kroppen innan jag ger mig ut.

Olle rullar sina bilar på golvet nu så vi kan sitta och köra dem mellan oss. Han lär sig snabbt och varje vecka har han lärt sig en massa nytt. Det är svårt att hänga med. Han pajar i och för sig en hel del också, idag gick kaffebryggarens glasbehållare i golvet och han har grävt i blomjorden en hel del gånger. Han älskar att repetera det han gör när vi skriker nej till honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s