Studiedag

Vilken tur vi hade som kunde var ledig och träffa moster Sanna och kusinerna idag som precis börjat sitt sportlov. Tuva fick en riktigt lyxig present, sju handväskor i en hög att välja ut en ifrån. Hon kunde välja rätt snabbt faktiskt, men det var lite veligt ett tag. Ett roligt sätt att få present på, som att vara i en butik och shoppa. De bortvalda väskorna skickas tillbaka med posten.

Olle sov i en evighet på förmiddagen kändes det som, säkert för att alla väntade på att få åka till Leo’s lekland och springa av sig. Till slut fick jag väcka honom efter två timmar och en kvart och vi hade en riktigt rolig eftermiddag bland bollar, rutschkanor, studsmattor och trehjulingar.

Molly in action och det var svårt att få till skärpan på dessa bilder när barnen inte ville vara stilla i onödan.

Humöret var på topp, Vilma njöt!

Albin och Molly älskar att leka med Olle som får en väldig massa uppmärksamhet.

Alla på bild i den här sekvensen, härlig energi.

Testade biffstroganoff ikväll, riktigt gott blev det och Olle vräkte i sig med ris och kött överallt och utanför, tur det finns duschar. Han har haft en bra matdag med stora och många portioner. Då är det gott att leva.

Det är en speciell känsla när en kändis dör som berört eller påverkat på något sätt utan att jag någonsin känt människan. Som idag när en av favoriterna i mitt unga liv gått bort. Beverly Hills, vilken ungdom såg inte den serien? Dylan, snyggingen som var svårflirtad och levde ett tufft liv så man skulle tycka synd om honom samtidigt som han var lite vild och galen. RIP Luke Perry.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s