Killfest

Idag frågade Tuva om hon får gå på fest hos en klasskompis på fredag, en kille och hans killkompis, som vill att fyra tjejer kommer hem till honom. Till familjens gästhus. Hade jag använt emojis i bloggen hade jag lagt en gubbe med uppspärrade ögon precis här. Elvaåringar som ska ”chilla och leka lekar” fram till midnatt. Nä nä nä, där går min gräns och hon lär hata mig för det men hon får nog börja med sånt lite senare i livet. Tror jag. Måste kolla med mamma hur jag hade det i den åldern. Till midnatt är uteslutet i alla fall.

Fick så fina tulpaner av min syster i måndags, slår ut åt alla håll och ger en himla fin känsla hemma vid middagsbordet.

Det var riktigt kallt här idag, blåste isande vindar i stan och var tio minusgrader när vi klev upp imorse. Här hemma ligger åtminstone snön kvar på marken. I stan är det barmark och det känns som det öppna vattnet gör det värre.

Ikväll gick jag upp och lade Olle för natten. Har inte gjort det på länge då han ropat efter bröstet men nu har han kommit över det och sover så himla bra. Han vaknar dessutom korta stunder på natten och är nöjd bara han får ligga nära och gosa. Vilken seger!

I alla fall, när Fredrik går upp med honom gråter han hjärtskärande när jag säger godnatt. Ikväll gjorde han slängpussar till sin pappa och när Fredrik klagade på att nu går det minsann bra, skrattade han och vinkade hejdå. Sen somnade vi tillsammans i sängen. Sötnöt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s