Kalasdag

Så här hittade jag de här två igår, sådan far, sådan son. Det var innan vi fick lämna hemmet för Tuvas kalashäng som hon bjudit in till.

Vilma bakade en sockerkaka och Tuva gjorde en fruktsallad till fikat som hon bjöd på när gästerna kom. Sen blev det godis och chips i soffan, tror vi i alla fall.

Vi andra stack till Täby centrum och njöt av lördagen när vi inte fick vara hemma. Den här chokladmousse-bakelsen på Gateau slår allt, så himla god.

Den här lilla spjuvern vill hela tiden smita, bara gå och gå åt ett håll, helst motsatt vårt, tills det inte går att gå längre. Då kanske han vänder om vi har tur.

Efter kalaset och hemma igen nådde Olle en sockerkaka från bordet som han satte sig och och tryckte in med väldig fart. När jag kom på honom såg han väldigt skyldig ut men fortsatte äta bit för bit tills den tog slut.

Tre tänder, nummer nio, tio och elva dyker upp i munnen nu också. Bland annat en hörntand som är väldigt stor, halva har spruckit igenom huden och börjat resa sig.

Kvällen avslutades på Nalen istället för framför tv:n och Mellofinalen. Perssons pack firar 30 år och återförenas i olika konstellationer i tre föreställningar under två veckor. Jag och Jennifer njöt av första kvällen igår och de levererade två riktigt bra album.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s