Idrottsföräldrar i fokus

Förmiddagen tillbringades på Sollentuna Golfklubb, där jag livesände en föreläsning om vatten. Viktigt för dem som hade det tufft under förra sommarens torka, att veta vilka lagar och regler som gäller och att det är viktigt att se till att ha tillgång till vatten.

På eftermiddagen jobbade jag hemifrån och nu har förkylningen slagit till på mig också. Har inte blivit smittad av barnen under februari men nu har säkert någon kollegas bakterier träffat mig och då går det inte att ducka. Hoppas bara jag inte blir helt klubbad. Ska ju lyssna på bra musik imorgon på Nalen. Ser framemot det och att träffa min kära vän igen, det var väldigt längesen nu.

Och så fick vi uppleva ett nytt VM-guld idag när Hanna Öberg vann skidskyttets distanslopp. Ikväll i Svt:s sändning var fokus på tjejernas föräldrar och jag grät över alla känslor som visades och inser ju att det här är den ultimata lyckan, att se sitt barn lyckas med det de älskar att göra.

Det slår all lycka jag själv upplevt när jag ser hur tjejerna går i mål, spelar en match eller gör ett snyggt uppträdande och är nöjda med sig själva. Jag inser ju också att ju äldre de blir, och ju oftare de lyckas med sina prestationer, desto blödigare blir jag och tjejerna kommer inte vilja ha mig där på läktaren eller vilken skådeplats det nu blir. De kommer inte vilja se hur jag fulgråter. Men det kan inte hjälpas, för stå där och stötta kommer jag göra ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s