Sjukdag

Nej, det sket sig med den efterlängtade konserten och dejten med min fina vän. Jag orkade inte hålla huvudet högt igår och somnade med Olle strax innan halv åtta. Vi vaknade halv sex imorse, han brukar sova till sex men inte idag, och jag mådde inte bättre. Känner mig inte så tokförkyld ändå, snuvig och ont i bihålorna men med en extrem huvudvärk som inte ger med sig och som inga tabletter verkar rå på.

Så jag har sovit idag också, och kikat på dokumentären om kokain med Gordon Ramsay på TV4 play. Riktigt vidrigt och sjukt intressant, kan verkligen rekommendera de två avsnitten för mer förståelse kring den kolossala industrin som förstör mångas liv.

Nu ska jag borsta tänderna, klockan är ju ändå snart tre på eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s