Biodejt var inte igår

Igår spelade vi match och jag satt på åskådarplats för att inte smitta någon. Det var en utmaning att inte skrika på tjejerna och när jag gjorde det någon enstaka gång kände de väl igen min röst men på fel ställe och stannade upp för att kika på mig. Jag försökte vara tyst och vi fick njuta av två snygga assist från Tuvas klubba. Det var mysigt att bara ha fokus på henne för en gångs skull. Två matcher kvar på säsongen nu och sen får vi träna för att åka på cup i Mora i maj.

Idag sjöng Tuva och Vilma under vad som måste vara årets längsta mässa. Fastetiden och nattvard med nästan fullsatt kyrka där alla gick fram till nattvarden. På det en himla massa psalmer och predikan. Tur tjejerna sjöng vackert!

Den här sången gillar jag, som deras körledare Kerstin skrivit. Härlig melodi och fin klang.

Idag firade biografen Rigoletto 80 år och bjussade på biobiljetter för 80 kronor. Jag passade på och bokade Oscarsvinnaren Green Book till mig och Fredrik.

Vi blev bjudna på popcorn och såg en väldigt bra film. Det var inte igår vi gick på bio så bara det var ju mysigt.

Barnen myste med mostrarna i stan under tiden. Olle tillät Sarah att klippa honom och ingen är gladare än jag. När jag försöker skakar han bara på huvudet, har till och med svårt att klippa naglarna på den här virvelvinden.

Emma löptränar för fullt och jag får lätt ångest inför Run Ragnar vi ska springa om knappt tre månader. Bara den här förkylningen släpper någon gång så ska jag börja jag med. Men jag är inte på topp just nu. Att gå på bio låter ju rätt lätt men mina ben skakade och jag hade frossa en stund och det känns inte roligt alls. Jag är ju inte jättesnorig och hostar inte mycket men någonting sitter i kroppen som gör mig klen helt enkelt. Får se hur den nya veckan startar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s