Måndagsbetraktelser

Det är så många tankar som passerar inom mig och många gånger måste jag skriva ner det jag kommer på, det jag vill minnas och det jag behöver göra. Det blir för mycket annars. Disc overload. Och då är det skönt att jag tar mig tid att läsa på väg till och från jobbet. Att läsa gör mig helt blank i huvudet. Förutom det jag tar in i historien jag läser upplever jag ingenting annat än den. Det kan vara en utmaning att fokusera i början av en bok, som jag befinner mig vid just nu, men oftast växer berättelserna och snart är jag uppslukad av den andra världen.

Idag gick jag inte på toaletten förrän långt efter lunch. Det är inte bra och tyder på både vätskebrist och något slags dumt slarv.

Det ösregnade när jag lämnade jobbet, när jag kom till förorten snöade det. Och imorgon kommer solen igen.

Maten stod på bordet när jag kom hem. Jag gillar mitt och Fredriks system, den som inte lämnar Olle på morgnarna åker tidigare till jobbet och kan hämta honom strax efter fyra. Då hinner den lille galningen förhoppningsvis inte skrika efter mat alltför länge innan middagen står på bordet. Olle skriker verkligen högt av ilska när han är hungrig och står och dunkar på skafferidörren där han vet att russin, bröd och kex finns. Allt som är gott.

Bra gömställe enligt vissa.

Jag har tänkt ut en perfekt resa för bokklubben hem till Hälsingland och hoppas kunna genomföra den på sensommaren. Om två veckor åker vi till Värnamo och ska njuta av Smålands bästa regisserat av Stina. Då får jag presentera planerna för tjejerna.

Önskar jag kunde skriva ner lite om Vilma också som mår så bra just nu. Det kan ju betyda mycket men i det här fallet är det väldigt speciellt och snart kommer storyn bakom.

Mår mycket bättre idag och ser framemot träningsstarten nu, det är dags och jag längtar till känslan då det blir rutin och inget motstånd att ta med löparkläder till jobbet för att nyttja lunchens få minuter.

Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta. Det är svårt att få fram det jag verkligen vill ha sagt, men jag gör mitt bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s