Socker och träning

Dagens mat före innebandyn blev inte bättre än så här för mig och Tuva. Matkiosken på jobbet var inte så välfylld som den brukar och jag kan inte köpa sushi till ungen varje tisdag. Det fick bli sött mellanmål för att klara träningen och så stödåt vi lite hemma igen.

Jag tycker våra stunder mellan körträningen och innebandyträningen är mysig på sitt sätt. Tuva äter och berättar om dagen, jag har förhoppningsvis kommit till parkeringen i tid att jag redan har ätit min del, men ibland får Tuva hjälpa mig att få i mig mat när jag kör.

Jag höll i träningen idag och det gick väldigt bra. Jag kände mig förberedd och vi matade med passningsövningar som är så viktiga. Det blev många bra övningar så vi hann bara med en kvarts matchspel. När en av de andra tränarna dök upp tjugo minuter innan slutet och slängde ur sig ”har ni inte kommit längre” till sin dotter men tillräckligt högt för att jag skulle höra, blev jag irriterad och störd. Han hade ju ingen aning om hur bra vi hade haft det innan och det kändes så onödigt att kommentera det så. Han är också en sån som vill att tjejerna ska spela så mycket som möjligt, aldrig leka utan bara göra övningar med klubba och boll. Suck. Jag valde att inte nämna något men behövde åtminstone skriva av mig.

Kände mig vårig idag med min nya rosa jacka, gillar den väldigt mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s