Vårt galna matvrak

Olle är som jag skrivit tidigare hungrig mest hela tiden. När han kommer hem från dagis börjar han skrika efter mat direkt. Ikväll fick han mat på direkten, vi kunde värma en matlåda med rester som tur var.

Jag och Fredrik stack sen ut på första löparrundan på evigheter, så skönt att vara igång igen och vilken vacker kväll också.

När vi kom in igen och lagade mat till resten av familjen ville Olle äta med oss igen. Då hade Tuva dessutom gett honom lite av sin mat när vi var ute och sprang. Efter att ha fått ett gäng tuggor och ätit otaliga bitar ost verkade han nöjd.

Fredrik pratade med förskolläraren igår om att Olle var så hungrig när han åkte därifrån på kvällarna. Hon berättade då att han är det vid alla tillfällen på dagarna också. Försöker tränga sig fram på lunchen för att få maten först, äter mycket fil och mackor på mellis och så får han frukt innan han blir hämtad. Men de skulle försöka ge honom fler fruktbitar innan hemgång för att förebygga. Haha, det är så roligt att höra hur han beter sig på dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s