Vårkänslor i luften

Nu är Olle less på att vara hemma. Imorse när tjejerna lämnat för skolan satte han sig och protesterade i hallen. Han ryckte i dörren, som han numera öppnar om vi inte låser, och tog fram sina skor. Uppenbart att han ville gå ut och säkert också åka till Mini. I klippet är han sur, slänger undan Fredriks skor och gnäller rejält.

Och det är ju dags nu. Idag var en safetydag bara då han åt dåligt igår. Han hade lika gärna kunnat gå till Mini idag men skönt att veta att han äter som han ska först. Och det gjorde han med råge. Sov efter lunchen och fick gå ut och leka på förmiddagen och eftermiddagen.

På förmiddagen fortsatte han sitt tjat om att åka hemifrån. Mammas bil är den bästa att åka med, när han ska sitta i pappas blir det höga protester och det är så konstigt men kanske ser han bättre från stolen i min bil och därför blir de resorna roligare.

En härlig dag även om det fortfarande blåser en del. Det är roligare att plocka upp fotbollen och slänga iväg den men ibland får den några sparkar också.

Helst vill Olle bara promenera iväg längs med gatan. Han bara drar, idag promenerade vi ner till den större gatan och upp på granngatan innan jag fick bära hem honom igen, annars hade vi fått gå långt. Han är inte brydd alls. Går och går.

Det här är ju också ett sätt att somna på. Tjejerna ville sova med Olle men han som varit enormt pigg idag fick inte så mycket ro i sängen heller. Jag fick hjälpa till även om han låg och boxade mig i ansiktet mest hela tiden. Till slut tog han paus och innan han somnar brukar han böka runt i sängen som ett djur för att hitta bästa sovställningen. Idag blev det den här. Ingen får heller röra vid honom precis innan han somnar, då håller han sig för sig själv och hittar sin ro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s