Finväder med kyla

Bilden är från söndagens promenad i Värnamo innan vi åkte hemåt igen. En skön långpromenad i solen men då som nu störs njutningen av kalla vindar och det är lätt att kalla den här perioden för vårvinter.

När vi till slut kom hem i söndags, efter att ha suttit stilla en timme i bilen vid en olycka i Fittja, föll snön ner också. Typiskt våren, nyckfull och oviss.

Igår ville jag ut och springa på lunchen. Laddade som sjutton och njöt de sex kilometrarna i solen trots känningar av huvudvärken i vinden. Mina käkar var iskalla och öronvärken kom som på beställning. Jag visste att det inte bådade gott inför eftermiddagen så jag bad en kollega om värktablett.

Men huvudvärken eskalerade och när jag skulle gå hem mådde jag skit. Satt på tunnelbanan med yrsel och illamående på grund av huvudet och när jag skulle köra min bil höll jag på att somna flera gånger.

Det gjorde så himla ont och trots att jag låg i sängen hela kvällen utan att kunna öppna ögonen kändes det inte riktigt bra imorse. Det var tur i oturen att jag skulle hämta Olle för 18-månaderskontroll efter lunch.

Han blev så himla lycklig när jag hämtade honom, först av alla för en gångs skull. Fröknarna har berättat att han blir så ledsen varje gång någon blir hämtad och det inte är vi som kommer. Men nu fick han njuta av alla andras blickar på honom.

Hos BVC var det sådär kul. Han har blivit så stor att det inte är jätteskönt att klä av sig naken och lägga sig för att kolla längd och vikt. Det blev en hastig mätning på 12,5 kg och 82 cm lång men där jag skulle gissa att längden nog skulle diffa lite om vi mätte igen. Huvudomfånget är lika stort som vanligt, 52,5 cm nu.

Vilma laddade för premiären på fotbollsplanen imorgon nu ikväll och plockade fram kläder så hon är redo direkt efter gymnastiken. Jag får ta med mig mat i bilen när vi skiftar idrottsplan. Ska bli kul att höra vad hon tycker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s