Stolta systrar på premiären

Imorse var det uppstigning i ottan för att komma i tid till vårt verksamhetsmöte på jobbet som jag livesänder på Workplace för att ge alla anställda en chans att vara med. Det är en hel del som ska riggas så det gäller att vara på plats i tid.

Jag blev firad för min fyrtioårsdag som avslutning på mötet. Jag och fyra andra kollegor har fyllt jämnt! Många ändå. För det fick jag sex dricksglas och en glaskanna från Eva Solo. Passar utmärkt här hemma just nu när glasen lustigt nog har en tendens att bara försvinna.

Tuva ringde vid tre och ville hämta Olle tillsammans med Vilma. Vi har sagt nej tidigare men tänkte att nu testar vi. Tjejerna var väldigt stolta när de plockade med honom från Mini. De lyckades också tajma hämtningen väldigt bra, Olle hade precis blivit puttad av en kille och var ledsen på gården när tjejerna dök upp och kramade honom.

När Fredrik kom hem trekvart efter barnen satt Olle framför tvn med flingor och russin och tjejerna var i ett annat rum och pratade i telefon och spelade in musikvideos. Kanske inte riktigt dags att få hämta ändå med andra ord. När telefonen är viktigare än lillebror då håller vi oss till att gå ut och springa eller sticka iväg och handla en sväng medan tjejerna får passa honom. Han var dock väldigt nöjd där han satt ensam ska tilläggas.

Avslutade arbetsdagen med att träffa ett härligt gäng gamla innebandykompisar på stan. Så kul att få hänga med ett gäng tjejer och prata karriärer, val i livet och idrott. (Bild snodd av Kristin.)

2 svar till “Stolta systrar på premiären”

  1. Åh vad roligt att du kikade in. Istället för en bok i sängen skriver jag lite 😁 Hoppas vi ses snart igen! 🤗

  2. SÅ kul att ses idag! Härliga samtalsämnen och allmän catching up.
    (Även imponerad att du hunnit blogga 🙂 )

    Wow, grymma tjejer ändå! Våra stora har ännu inte hämtat minsta (nu drygt 3). Kanske mest pga inte frågat efter det dock. Hehe. Härliga storasystrar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s