Intensiv och solig lördag

Kvart över sex på lördagsmorgonen åkte en nervös Vilma iväg till samlingen i Gustavsberg och GK Värmdö trupp Cup. En timme senare följde vi efter för att heja fram Leoparderna på matta, hopp och fristående. Första tävlingen där tjejerna fick visa upp sina frivolter och det var härligt att se hur modiga alla var. Och Vilmas nervositet verkade ha släppt när tävlingen startade. Så rak och stark i kroppen, sträckta händer och fötter i alla situationer, hon visar verkligen hur mycket hon älskar gymnastiken i allt hon gör.

Hemma igen för att fixa lunch och skicka iväg dessa tre på Sverige-Tyskland-matchen. Så glad jag är för att tjejerna fick uppleva en toppmatch och då höra stödet på läktarna.

Under matchen hann jag baka två kladdkakor och en sats bullar inför Vilmas födelsedag där hela menyn beställts av henne inför kalaset. Mycket choklad ska det vara enligt vår nioåring.

Lasse som också var hemma under den varma lördagseftermiddagen mekade med Vilmas tuffa födelsedagspresent. Så kul att få ge henne en alldeles egen cykel som hon inte ärver av Tuva.

Kvällen spenderade vi tre i Spånga på inspelningen av Stjärnornas stjärna. Så härlig stämning på latinokvällen och Vilma var väldigt tuff när hon stegade fram till Mendez, Andreas Weise och Mariette för att be om selfies, dagens ungdomars digitala sätt att få autografer.

Jag skulle säga att idag var första dagen jag kände de där riktigt sköna, varma vårvindarna. Vi har haft riktigt vackert väder länge men det har hela tiden blåst mycket och kalla vindar. Det här var välkommet om än kortvarigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s