Vilmas nioårsdag

Äntligen fick hon fylla år, jag minns den längtan och spänning det var att ligga vaken på morgonen och vänta på familjens steg i trappan och start på sången som inledde dagens firande.

Jag fick stressa iväg på morgonen till jobbet där fyra ungdomar väntade på introduktion i verktyget för vår hemsida inför sommarens jobb med våra juniortävlingar. Två timmar på jobbet och så hem för att fortsätta förbereda för kalaset.

Vilma fick vänta på sin största present till alla gäster var på plats eftersom många var med och bidrog till hennes cykel. Men när alla tagit fika var det dags och hon fick följa ett rep ut till altanen och under skyddet för utemöblerna hittade hon sin rosa dröm. Hon blev väldigt glad och stolt och längtar nu till cykelpremiären som inte blev idag.

Det var väldigt viktigt för vårt födelsedagsbarn att inte prata om att det var två år sedan dådet på Drottninggatan i stan hände. Det stör Vilma väldigt mycket att det skedde på hennes dag och att det rapporteras om det när hon firar sin födelse. Jag förstår att det känns, och hon är en klok tjej som tänker mycket på allt runtomkring och inte bara på sitt liv.

Några favoritbilder på vår coola tjej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s