I kyrkans tjänst

Ett gäng härliga korister och några stöttande föräldrar har landat i Köpenhamn för en helg med konserter, tivoli och annat skoj.

Bussen avgick Danderyds kyrka nio imorse och strax efter sex ikväll kom vi fram till Danhostel, ett fräscht vandrarhem i centrum. På vägen ner stannade vi i Brahehus och åt lunchmatsäcken i ruinen trots snålblåst. En fantastisk utsikt över Vättern fick vi på köpet. Några polkagrisinköp senare satt vi på bussen igen, stannade för mellanmål på macken på kullen vid Glumslöv för att sen ta bron över till den danska huvudstaden.

I Glumslöv fick de tre körerna träna på ingången och uppställningen i kyrkan på morgondagens konsert.

Jag passade på att sova en del på resan. Två filmer betades av och det var perfekt läge för mig att sova.

Tuva har öronvärk stackaren. Det började igår och håller i sig idag. Hoppas vaxproppen som jag tror det beror på, har släppt av sig själv imorgon, annars får jag ta mig till ett apotek och köpa propplösning. Hon har ju såna problem med sina öron när hon aldrig släpper ifrån sig något vax. Det sitter hårda bitar inne i örat men aldrig så det kommer ut.

Hemmavid har lilleman lyckats ramla ur vagnen efter vilan på Mini. En stor bula i pannan blev resultatet och förtvivlade pedagoger ringde och berättade om olyckan. Jag lugnade ansvariga, det är ju lätt hänt när han är så snabb som han är och dessutom brukar flyga upp som ur en hemsk dröm när han vaknar. Får bli sele på den lilla rymmaren framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s