Rör i örat och ris i vas

Stackars Tuva har efter mycket om och men fått hjälp med öronen. Igår kväll fick hon sitta och vänta ett par timmar på Danderyds sjukhus för att höra att de inte kunde göra något, att det fanns verktyg på vårdcentralen. Jag bokade en tid imorse i Enebyberg och väl där blev hon skickad till en specialist på öron i Åkersberga. I Åkersberga fick hon äntligen hjälp, öronen är nu rensade men gångarna är väldigt infekterade och fulla med eksem så nu har hon fått ett rör i ena örat och ska få alsolsprit droppat i örat varannan timme fram till imorgon eftermiddag då hon ska tillbaka till läkaren. Först då kan han se om trumhinnan har tagit skada. Stackars liten, hoppas det ser bra ut imorgon.

Idag filmade vi för att förnya materialet i vår jämställdhetsutbildning. RF:s jämställdhetsansvarige Jenny Svender är alltid lika intressant att lyssna på och jag känner mig mer upplyst varje gång. Hennes snack med min chef blir nog toppen när klippet är redigerat och bra. Åkersberga Golfklubb bjöd på fantastiskt väder även om det blåste kalla vindar.

Det är härligt att få bilder från Mini, här två framtida bolltrollare varav den ena har väldigt långt hår. Vilken dag att få leka ute, och det bara fortsätter.

Ikväll tog jag med mig Olle och Vilma på promenad för att sno påskris nere vid sjön. De fick vara mina spejare när jag klippte ner några fina pinnar och lade i vagnen.

Vilma introducerade Olle för pinnkastning i bäcken, så kul att se dem två.

Olle blev helt galen i påskriset efter att jag och Vilma pyntat det med ägg och fjädrar, haha, han ville verkligen inte lämna det. Han stod och ropade nedanför byrån i hallen där riset står och blev bara nöjd när han lyftes upp och fick känna på de färgglada sakerna som hänger och dinglar. Nu är det påskpyntat i alla fall och vi kan njuta av helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s