Från Blidö till Alfta

Vilken härlig långfredag på Blidö! Jag, Fredrik och Olle packade och kom iväg tidigt på morgonen för att få träffa tjejerna. Tuva mådde redan bättre i örat så det var skönt att se.

Mycket mys i solen blev det och en massa god mat, både påsklunch med hemmagjort fröknäcke, egen ramslökssill och annat göttigt som gör påsken.

Kusinerna letade påskägg och så blev det fest, Olle och Theo festade på kex, russin och smoothie tills Olle blev så mätt att han gav ifrån sig en högljudd rap.

Tuva och Vilma hade byggt en väldigt fin tårta till fikat.

Maja och Olle var söta en stund. Olle hade otur och ramlade nedför trappen två gånger, en gång med rejäl bula i pannan som följd så nu har han två horn att stoltsera med.

Vi lämnade Blidö efter middagen vid sex och åkte vidare till Alfta. Inte många bilar på vägen den här kvällen, kommer väl se lite annorlunda ut när vi åker tillbaka på måndag men det var en skön tur upp i alla fall. Och när solen gick ner och byttes mot en rosaröd gigantisk fullmåne var det fint att komma upp till Hälsingland. Nu fortsätter påskfirandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s