Påskdrink och löjromspizza

Vi började påskaftonsfirandet med en promenad till morfar och Birgitta för påsklunch. Men när det var dags för efterrätt hände det som inte fick hända.

Tårtan halkade av glasfatet, fail! Men rädda det som räddades kunde, Emma gjorde ett bra jobb och vi kunde njuta av en god dessert till slut.

Nästa generations orienterare. Vi hittade Olle lufsandes ute i naturen hela tiden, han ville inte sluta gå. Men när han satte sig på den här stenen blev han anfallen av en drös myror och där gick gränsen, han fick hålla sig på gräset.

Vi gick till grannen för att titta på de nyfödda små söta lammen som var så nya så de hade svårt att gå vissa av dem. Olle skulle få testa att mata med hårdbröd men det gick inte alls. Varför skulle han ge bort dyrbart bröd, och satte tänderna i det själv. Han var för hungrig för att vara generös.

Olle fick köra morfars pickup till fåren, oj vilken cool kille. Han älskar verkligen att köra bil och att sitta bakom ratten är ingenting vi låter honom göra innan vi ska åka någonstans så att han sen måste sätta sig i sin bilstol. Nej nej, då blir det ramaskri. Men det här funkade ju utmärkt.

Sanna och Andreas mötte oss på kvällen med hemmagjord löjromspizza och ägglikör med skumpa. Vilken start! Min kära mormor och morfar kom också och vårt knytkalas blev så bra.

Olle som bara sov en och en halv timme innan lunch blev trött efter middagen och fick lägga sig i mosters hängstol efter många timmars busiga upptåg med kusinerna.

Där hade han väl kunnat somna också så som han njöt. Går i och för sig att låta ett storband spela runt honom när han får titta på Youtube, ingenting verkar kunna rubba den koncentrationen.

Är tacksam över att ha hunnit fira med både Fredriks och min familj den här helgen. Inte mycket som klår det.

Avslutningen på kvällen när jag satt på Sanna och Antes gästsäng och mormor 83 kommer in och vräker sig på mig så vi båda faller bakåt ner på sängen sätter känslan på helgen, underbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s