Systrar på tur

Múninn är den finaste islänningen just nu. Han bar runt på mig i drygt två timmar idag och gav mig en härlig upplevelse i grymma töltar och mjuk snabb galopp. Han utmanade mig med att passa på att äta det som kom i hans väg, björkris, blåbärsris, gräs och till och med granskott, allt gick ner i magen på den här matglada brunetten.

Det är något speciellt att sitta på en hästrygg när den jobbar för att ta mig framåt på bästa sätt.

Efter att ha ridit i skogar jag aldrig varit i trots att jag är uppväxt här, närmade vi oss stallet igen och i den sista skogen dök en älg upp längre in bland stammarna. Som tur var var den nöjd med att bara stå och titta på oss när vi tog oss fram. Och den syns som en svart prick långt borta i klippet ovan om du hinner se.

En speciell dag att göra med sina systrar också. Vem är väl jag utan dem, och jag älskar att vi hittar på saker att göra hela tiden.

Sarah som känner av allergi bland hästarna fick stå utanför stallet när vi kom tillbaka och sadlade och tränsade av för att släppa ut hästarna i hagen igen. Efter en skön dusch på deras vinterpäls fick de gå ut i hagen och det första de gjorde var att rulla sig i jorden, haha! Så rolig syn att se de här tunga djuren på fyra ben, lägga sig ner i jorden och rulla runt runt av glädje och säkert lite kli också.

Jag och Fredrik tog en löptur efter lunchen men det gick väldigt tungt och nu känner jag träningsvärken i benen och ryggslutet och den blir inte nådig imorgon heller antar jag. Men då ska vi köra hem igen och börja kratta tomten, det behövs verkligen lite vårstädning därhemma nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s