Det eviga hjulet

Det snurrar bara på ibland, den här veckan är ett typexempel. Det är mycket på jobbet och få dagar att hinna med att göra allt vilket gör att jag känner mig otillräcklig. Vi kämpar för att hinna hämta och lämna och genomföra tjejernas aktiviteter och laga middagen i bra tid. Och när vardagen ser ut så blir varje liten extra insats en klump i magen som lätt gör att stressen tar över. Ikväll gick jag på sportgruppsmöte med innebandyföreningen. Nästa säsongs serieanmälan ska göras och dessutom vill det andra flickor 08-laget typ slå ihop med oss och jag känner bara att nej inga extra tankesmedjor i den här verkstan nu, jag orkar inte. Vi är ju så bra nu vårt lag. Vi får se vad som händer.

På fredag ska Vilma ha kalas med sin klasskompis Isabelle. Hemma hos Isabelle. Vi står för efterrätten och de för godispåsar och middag. Jag behöver alltså baka tårta imorgon efter innebandyträningen och Vilma får rulla chokladbollar.

Jag känner inte att jag skriver som jag vill skriva här i bloggen heller, tar inte med små roliga händelser som förgyller vardagen eller fotar speciellt uttänkt. Men jag ska inte ha några krav med skrivandet, det får bli som det blir ibland.

Imorse var jag på utvecklingssamtal för Olle. Det var bara positivt, han leker bra och är omtyckt bland alla och det är ju skönt att höra. De tränar på att dela med sig, en utmaning i den här åldern, haha.

Olle älskar att vara utomhus som jag antar att jag skrivit många gånger. Varje dag när Fredrik hämtar honom vill han knappt ta i honom så skitig är han. Grusfesten vet inga gränser tydligen men eftersom vatten är lika roligt är det inga problem att sätta honom i duschen när de kommer hem. Den nya lastbilen fick följa med idag, bilar är den tredje grejen på topplistan av älsklingssaker.

Idag fyller mitt älskade fadderbarn Molly sju år! Vi sågs i helgen och firade henne med ett par ridbyxor som redan är testade och godkända. Stora fina tjejen, alltid lika glad och snäll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s