Nioårskalas

Ikväll blev Vilma och Isabelle firade av sina fina klasskompisar. Isabelles familj stod för värdskapet på kalaset och bjöd på grillade hamburgare, vi bjöd på efterrätten.

Tjejerna snurrade flaska för att öppna presenter från den kompis flaskan pekade på.

Alla kämpade väldigt bra i femkampen. Många svarade rätt på vilken färg på Ahlgrens bil de fick i munnen och prickade grisknorren på grisens rumpa.

Utomhus sprang tjejerna med den klassiska skeden i munnen och försökte pricka pennan i flaska.

Sista grenen gick ut på att försöka flytta på en tennisboll mellan hakorna och bröstet och växla med varandra.

Oavgjort i femkampen och den norska fyllan fick avgöra leken. Alla tjejer verkade ha en rolig kväll och letade fram de gömda godispåsarna innan de fick gå hem till sig.

Jag och Vilma promenerade hem halv nio och nu får Vilma ladda för sin första fotbollsmatch imorgon bitti på Lidingö. Hon ville så gärna sova över hos Isabelle efter kalaset men när hon har samling 08.30 på Lidingö får hon istället viktiga timmars sömn för att vara redo att köra för fullt imorgon.

Tuva har åkt iväg med Edith i innebandylaget till deras stuga på Ingarö. Imorgon ska de gå på SM-finalen och heja fram Täby till vinst mot Mora. Jag grämer mig så för att det är årsmöte just den här helgen med finaler i innebandyn och hockeymatch på det också. Men man kan inte vara överallt jämt. Det ska bli kul att försöka göra en bra livesändning från mötet också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s