Den årliga jobbhelgen

Igår spelade Vilma sin första fotbollsmatch. Motståndet stod Lidingö för och Fredrik ringde FaceTime för att jag också skulle få se glimtar från hennes insatser.

Det blev en tuff första match med många insläppta mål i första halvleken, men det spelar ju ingen roll så länge man har kul när man spelar. Vilma kämpade på och hade svårt att hålla sig till sin position, hon ville gärna hjälpa till i varje situation. I andra halvleken var hon målvakt och storspelade när hon räddade många chanser som motståndarlaget hade.

Efter matchen fick hon det gröna kortet för fair play, i sin första match! Det var ju så lägligt och hon var så stolt över det, med all rätt. Kortet ges till den spelare som utmärker sig på ett schysst sätt enligt kriterierna och det känns såklart bra.

Och vilken finallördag! Tuva var på innebandyfinalen mellan Täby och Mora och såg på när Täby för första gången vann SM-guld. Oj så spännande det var att få sms av Fredrik med liverapportering under tiden jag sände föreläsningar på ett scandic-hotell i Sollentuna. Känns extra kul att åka upp till Mora på fredag och möta just två Mora-lag i vårt lags första cup.

Förbundsmöteshelgen är nu över, jobbets årsmöte där distriktsrepresentanter från hela landet samlas och beslutar om förbundets framtida arbete och ordning.

Ingenting särskilt hände under helgen, alla verkar hyfsat nöjda med arbetet som görs, i alla fall verkar det så då endast en motion inkom det här året. Lördagens föreläsningar följdes av förbundsmiddag med prisutdelningar och jag fick fota de som var på plats för att ta emot sitt pris. Under dagarna sände vi föreläsningarna och årsmötet live på Facebook via Vmix, ett program som funkar bra om man har olika bilder och vill göra en snygg klippning och skapa en bra sändning för de som vill lyssna och kika på nätet. Jag ansvarade för klippningen och lyckades väl skicka ut ett helt ok material.

Det var dock otroligt skönt när den sista fotograferingen avslutades strax innan lunch idag. Styrelsen stod framför kameran för att ta nya fräscha bilder.

Att få komma ut i luften, som blivit kyligare över dygnet jag varit inomhus, var en befrielse och hemma igen krattade jag och Fredrik halva baksidan av huset i vinden. Det gick helt ok och nu är det bara en fjärdedel kvar av krattandet. Det tar vi i veckan när vi är lediga.

Jag stack sen ut och sprang och kom nästan runt fem kilometer och är väldigt nöjd med känslan som inte var lika tung som den varit de senaste veckorna. Gäller att hålla i det här nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s