Dagen efter dagen innan

När chefen tagit smygbilder från helgens arbete. Det gäller att ha fokus på scenen hela tiden så att de som vill kika på livesändningen också får den informationen de hör om. Så presentationsbilder måste klickas fram i rätt tid. Då kan det se ut så här.

Arbetsplatsen var inte direkt den bästa dock, stolen var för låg och eftersom jag hela tiden fokuserat och klickat på datorn vid bildväxlingarna känns det i nacken och ryggen idag.

Ovanligt trött var jag imorse också. Tur vi är lediga en dag mitt i veckan så jag hinner få en paus också.

Imorgon är det Valborg och eldningsförbud. Lika bra det så torrt som det är nu, läskigt är det och jag hoppas att prognosen för imorgon ger lite regn också. För kallare verkar det bli, inte så ovanligt med tanke på dagen i och för sig, det brukar kunna regna eller vara kyligt när vi stått och väntat på vackra eldsflammor även om den blå himlen visat sig många gånger. Nu droppar temperaturen tio grader imorgon enligt prognoserna. Blir ändå väldigt mysigt med finmiddag och ledig onsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s