I fäders spår

Vaknade imorse med benen rakt upp och Tuva och madrassen lutade mot mig. Inte nog med att Tuvas madrass pajade igår, min pyste när vi delade säng inatt också.

Tur då att pappa och Molly, mamma och Lasse kom till stan idag och hejade på lunchmatchen. Pappa fick åka till Biltema och köpa två nya madrasser till oss. Ser framemot nattens goda sömn!

Tuva fick vara lagkapten i matchen då mormor och morfar hejade. Hon gjorde mål och spelar toppen hela helgen. Så kul att se! Hon är långtifrån snabbast men väldigt säker med boll och klubba och kan både skjuta och lägga snygga passningar i rätt stund. Det tror jag hon kommer ha stor nytta av om hon vill fortsätta spela.

Alla spelar väldigt bra innebandy och om jag ska jämföra med de andra lagen är den största skillnaden att våra tjejer inte längre springer efter bollen i klunga utan håller sina positioner och vill passa bollen istället för att köra solo. Så kul att se!

Det bästa med helgen är dock att se tjejernas härliga gemenskap och att vi, när vi samlar in telefonerna på morgonen, inte hör något om att någon vill få sin telefon tillbaka. Det händer så mycket utan. De spelar kort, målar, läser bok eller bara pratar med varandra.

Förmiddagens promenad i Mora resulterade i flera härliga gruppbilder från olika historiska personer eller stadens signum, Vasaloppsportalen. Mysigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s