Perfekt säsongsavslutning

Så var helgen i Mora över och så också innebandysäsongen för oss. Och det blev ju en perfekt avslutning att få sova ihop en hel helg, ha kul och skratta mycket. Tjejerna spelade dessutom riktigt fin innebandy och sista matchen igår förmiddag var deras bästa prestation hittills.

Vi mötte ett riktigt tufft Sirius, som spelade mycket med kropp och var vassa i försvaret. Stressande till en början men tjejerna gjorde det så bra. Spelade lika hårt tillbaka och höll sina positioner på ett utmärkt sätt. En match som var värd att sluta oavgjord men där Sirius lyckades pricka in bollen en gång och vi missade våra chanser gång på gång. Men så nöjda tjejer efter tre vinster och en förlust när vi summerade helgens insatser i duschen efteråt.

En cup eller läger betyder så mycket för laget och jag hoppas den här cupen var den första av många framöver. Tjejerna fick uppleva domare som blåste på alla slag och visade ut de som spelade tufft (ingen i vårt lag), bra lärdomar att ta med sig.

Vi var riktigt trötta när tåget gled in på Centralen igår och mötte ett trött gäng på hemmaplan också. Olle skrek av lycka när han såg oss och jag fick så många långa kramar och pussar, underbart! Vilma hade som Tuva träningsvärk i benen efter tre fotbollsmatcher och en gymnastikuppvisning under helgens två dagar. Härligt mycket idrott i familjen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s