Tuff måndag

Oj vad jag är trött idag. Planen var att gå ut och springa efter jobbet men det gick bara inte. Dessutom hade Fredrik ont i magen så jag fick laga mat, pannkakor som Olle ratade, han hatar verkligen pannkakor konstigt nog. Tuva var i Mörby och ville ha skjuts hem men fick ta bussen. Vilma var hos kompis och fick gå hem ensam när jag stod och stekte pannkakorna trots att hon ville bjuda sin kompis på mat. Det gick inte, vi handlar imorgon och hade bara två ägg hemma, inte många pannkakor av det. Jag fick äta kyckling och ris från i torsdags, måttligt gott, slängde hälften. Åt upp Olles kalla pannkaka och hoppas det räcker för att mätta magen. Misstänker dock att jag äter en och annan chokladbit senare ikväll istället.

Började tvätta, sovsäckar, underlakan, målvaktsutrustning och våra vanliga kläder ska bli rena. Antar att det kommer ta tre dagar att tvätta igenom högarna, det hänger till fredag då vi orkar vika ihop och bära upp. Och så börjar vi om på söndag eftermiddag igen.

Men oj, jag har aldrig ätit så god sushi som på dagens lunch! Ett nyöppnat ställe med 15 sittplatser typ, väldigt mysigt, trevlig ägare och superduktig kvinna vid matlagningen. En lunchsushi på elva bitar kostade 149, så värt!! Lax med tryffel, vit fisk med pesto, lax med salsa, tonfisk med stark grön grej och rullar med chilimajo och små chips med röd krydda på. Alltså de smakerna! Ett hett tips för stadsbor, Susherian heter stället.

Min fina lilla kille. Somnade så snabbt ikväll, snorig och lite hostig stackarn. Hoppas verkligen han inte blir sjuk nu, men antar att vi inte kommer undan, många på Mini är sjuka igen. Det går ju runt runt. Lite sött är det ändå när Olle ligger och snarkar lite lätt på grund av nästäppan. Håller tummarna för att han slipper lida av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s