Hemmamys mitt i veckan

Olle är förkyld och en aning varm. Alltså det bekommer honom knappast vilket gjorde att vi hade en väldigt mysig dag hemma idag. Och han lär sig hela tiden nya saker. Är det inte fysiskt som på bilden när han var hungrig och ville ha mat så är det psykiskt när vi satt med pussel och han satte alla bitar på rätt plats.

På eftermiddagen åkte vi till Åkersbergas öron-näsa-hals-läkare för att kolla om Tuvas öron läkt bra. Det hade dem och jag bad också om kontinuerliga besök där för att eventuellt rensa öronen eftersom ingenting kommer ut av sig själv.

Avslutade dagen med en löptur i så fin skog i Enebyberg under tiden Vilmas fotbollsträning pågick på IP. Vitsippor överallt och även om luften är en aning kylig just nu och vinden inte gör det bättre, var det riktigt roligt att springa.

Gårdagskvällen var en riktig hit! Roger och jag åt en god middag på Pressklubben och klev sen in på Fasching för att uppleva en grym konsert med Sandro Cavazza, rösten till bland andra Avicii och Kygos låtar. Oj så bra det var!

När han avslutade med Without you, som han och Tim Bergling skrev i en bil på en väg i Kalifornien, var det så mycket känslor och efter introt på tre minuter sjöng han en femminutersversion som var så vacker. En magisk kväll för de 200 i publiken.

Det här goa trollet alltså. Fest på Sibylla tackar man inte nej till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s