En halt gubbe

Älskar ju hotell för dess godsaker på konferenser. Idag hade vi avdelningsmöte och Clarion gör en inte besviken. Jo på lunchen som var en alldeles för flottig boeuf bourgogne men annars var standarden hög.

Efterrätten vid lunchen var ett bord med godisskålar…se men inte röra har aldrig funkat för mig. Stor fest!

Hemma igen upptäckte jag att min lilla gubbe är halt. Tjejerna berättade att han klivit snett på pallen han står på i hallen när han ska vinka eller bara titta ut. Han hade halkat ner och blivit ledsen men inget mer med det.

Under kvällen haltade han och det verkar som om det är stortån han inte vill stödja på. Jag har tryckt, vridit och vänt men han verkar inte ha ont någonstans. Märkligt att han ändå haltar, får väl se om han fortsätter imorgon.

Han har varit pigg idag också, Fredrik har varit hemma och busat. Men ikväll blev han sämre igen, kvällarna är tuffa. Han vaknar om vartannat och hostar som han gråter av. Det onda i halsen verkar inte släppa och febern stiger på kvällarna också. Han får vara hemma över helgen nu så hoppas jag han mår bättre snart. Jag stannar hemma imorgon så har vi kört varannan dag den här veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s