Varma vindar igen

En perfekt kväll för klassfest! Oj så mysigt det var att ta ett varv runt sjön för att svara på frågor som klassföräldrarna i Tuvas klass 4EA knåpat ihop.

Femkampen fortsatte efter tipspromenaden med kubbstafett, gissa antal godis i en burk, minnas vilka saker som fanns på en filt och pricka med frisbee genom en rockring hängandes från ett träd.

Vårt lag vann tipspromenaden men förlorade den viktigaste grenen, gissa godiset. Som tur var delade de vinnande klasskompisarna lika mellan alla.

En bättre picknickplats får vi leta efter och även om den dumma Ica-kassen förstör bilden är det en njutbar utsikt och jag slås återigen om hur vackert vi bor, i en miljö som känns som en stuga vid sjön. Hit har vi ett par hundra meter och kan njuta varje dag om vi vill.

Gräsmattan är så vacker just nu, fullt med vackra blommor. Fredrik tjatar om att få klippa mattan men jag försöker dra ut på det ett tag till.

Det gillar Olle som går och plockar blomma för blomma och har man tur delar han med sig av sina fynd.

Imorgon ska han få testa Mini igen, hoppas han accepterar det nu när han varit hemma i nio dagar. Jag kan tycka att han ska känna glädje i att träffa sina kompisar men det kan ju kännas lite som att börja om också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s