Lyxweekend

Även om jag saknar mina barn är det ju väldigt härligt att just nu ligga i en jättesäng i ett jätterum nästan högst upp i Clarion Live i Malmö och blicka ut över Öresund och bron över till Danmark. Ser framemot en mysig och spännande helg.

Igår kväll målade jag altanen med ytskydd från Sioox. Allt för att få en vackert grå altan och ett träskydd. Rollern var dålig så jag fick till slut använda en pensel och målade en planka i taget. Det tog sin tid att bli klar med över 80 kvadratmeter stor altan men så skönt att få det gjort. Nu kan jag äntligen börja tänka på årets växter och grönsaker som ska pryda däcket.

Jaha, inte är han dum inte. Vill han ha något ser han till att lösa det. Än så länge drar han bara upp så pass att han når de roliga brödkavlarna.

Att gå från förskolan till bilen kräver en matpaus.

Imorse rockade vi camo jag och min lilla gubbe. Oj vad han gillar Mini nu, så skönt att få lämna för att åka till jobbet, utan att få ledsna blickar och gråt som avsked.

Imorgon sällar han sig till tjejernas plats på mina revben…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s