Antalet gaddar ökar

Vi vaknade strax efter åtta idag, oj så skönt! Men båda var så hungriga så det blev ingen tänkt löprunda tyvärr. Jag valde dock att utnyttja rummets yogamatta och körde lite styrketräning innan vi gick ner. Tre olika hantelpar finns också i garderoben. Snyggt Clarion!

Malmö bjöd på dimma som släppte senare och släppte fram ett riktigt kanonväder och fin utsikt från rummet.

Frukosten var otroligt god och stor med massor av godsaker att välja på. Jag försökte äta så mycket jag orkade för att klara av dagens påfrestning.

Malmö är väldigt vackert, så synd att staden förstörs av alla oroligheter, bomber och drive by-skjutningar. Usch. Tur vi slapp uppleva något idag i alla fall.

Hans Schrøder tog emot mig vid tolv och sen snackade han oavbrutet i tre och en halv timme, haha!

Jag ville placera Olles namn under tjejernas som gjordes för sju år sedan. Svårt dels för att passa in ett namn till två som ritades ihop från början och dels för att Hans utvecklat sin skrivstil genom åren, såklart. Men han gjorde sitt bästa genom att skissa direkt på huden.

De första dragen gjorde otroligt ont men sedan blev huden van vid känslan och jag med smärtan och då gick det mycket bättre. Det var inte direkt svalt att ligga på den blå plasten heller…det tillsammans med min spända kropp gjorde att svetten rann.

Schrøder är grym, otroligt duktig på det han gör och den stil han kör med. Att han är från Bollnäs och gjorde min första tattoo för 22 år sedan gör det bara roligare! Då bodde vi grannar och det var självklart att söka upp honom när det var dags att skriva tjejernas namn 2012. Efter det har det blivit två andra på olika platser i världen men nu ville jag såklart tillbaka.

Skissen han gjorde på kroppen skiljer sig från vad det till slut blev. Olles namn är ju kortare än tjejernas så istället för större bokstäver krympte vi bredden. Det var också svårt att inte krocka med de gamla linjerna.

Jag gillar den för att den inte är exakt som tjejernas och är den lilla sladdisen som Olle också är. Den får vara ihop med de andra och ändå inte helt lik.

På väg från Spider Tattoo tog vi två Voi:s, sparkcyklar. Både jag och Fredrik testade för första gången och det var väldigt kul men ganska dyrt.

Fredrik bokade bord på Kol och Coctails till halv nio. Vi var rätt hungriga då och har nog aldrig sett större menyer.

Började med varsina godrinkar, min med passionsfrukt och Fredriks med hallon. Mycket goda!

Jag valde en god råbiff till förrätt, jag är ju väldigt svag för dem när de serveras med sesamfrön och majonnäs.

Vi fick vänta på huvudrätten i en timme efter förrätten med servitören räddade det med att dra av halva priset på dessa. Bra gjort av honom som också gav honom dricks, det hade han aldrig fått annars.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s