Ren glädje för bilar

Oj oj, vädret är så härligt just nu att jag får försöka att inte tänka på alla måsten för inte mycket blir gjort när vi vill njuta på altanen dessa kvällar. En tvätt här och en disk där får duga.

Fredrik hittade en elbil på Marketplace idag. Han ville slå till och trodde Olle skulle bli nöjd. Han gjorde det och kom hem med en BMW X6 till Olle som blivit hämtad av sina systrar idag. Jag kom samtidigt som Fredrik och så fort Olle såg bilen i bakluckan skrek han rakt ut och sedan dess har han knappt slitit sig ifrån den.

Här är första gången han sätter sig i den. Han har precis lugnat ner sig när Fredrik får upp telefonen och börjar filma men man kan höra glädjen i början.

Den har en startknapp som ger ifrån sig ett startande motorljud och den gillar han mest. Radion är också häftig, särskilt som det går att höja och sänka volymen på musiken. Han når inte ner till pedalerna än men med en fjärrkontroll kan vi lotsa runt honom.

Tänk att han fått sin alldeles egna bil. Nu kanske han nöjer sig med den och behöver inte sitta i våra bilar i en halvtimme vid ratten och låtsas köra. Han älskar det verkligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s