Mot nya utmaningar

Världens sötaste Olle på väg till förskolan imorse. En riktig liten cooling i cargo och nyklippt av moster Sarah.

I övrigt fick Tuva tummen upp hos tandläkaren på förmiddagen. Det trodde jag faktiskt inte men det var skönt och hon fick sushi till lunch som belöning.

Tillbaka på jobbet och meddelade att jag säger upp mig…en helt vanlig måndag alltså. Näää. Men precis så speedat kändes det. Fick ett nytt jobberbjudande igår, dealade lite fram och tillbaka, tackade ja sent igår kväll och sa upp mig på den plats jag arbetat i femton år idag. Oj vilken märklig känsla. Och ändå rätt bra känsla.

Jag har ju känt ett tag att det verkligen är dags nu, dags att hitta nya utmaningar och få en nytändning helst inom det jag kan bäst. Och så dök chansen upp, i rätt tid tror jag. Jag har sökt och varit på intervjuer genom åren men aldrig riktigt känt fullt ut att det var dags att bege sig. Men nu, nu lämnar jag platsen jag vuxit upp på kan jag lätt säga. Där jag hela tiden fått utvecklas och bli bättre och säkrare, tryggare i min yrkesroll. Omringad av härliga personer som gjort arbetsplatsen till en plats jag gärna går till varje morgon. Men i augusti är det slut med det och det kommer kännas så konstigt men också spännande. Nu gäller det att göra sista tiden bättre än någonsin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s