Vilken härlig dag

Vi har inte varit inomhus många stunder idag. Tror jag ätit lunch och gått på toaletten inne men annars har trädgården fått sig en rejäl putsning.

Vi åkte till Plantagen på förmiddagen och handlade lite blommor och tomatplantor för att äntligen få möblera altanen med sommarkänsla. Vi har bränt ogräs på uppfarten, klippt och krattat upp häck och sly och myst med kubbspel och lekar.

Dagen avslutades med gott grillat och när barnen somnade tittade jag och Fredrik på Ted. För mig var det andra gången och den berör mig på samma sätt nu, så otroligt sorglig film. Men oj så fin musik.

Olle har blivit snorig och hostar och jag har svårt att svälja nu på kvällen. Ska försöka att proppa mig full med nyttigheter så jag kan fortsätta löpträningen den här veckan. Det känns viktigt nu med två veckor kvar till tävling.

Avslutar med en härlig bildserie på mina älsklingar när tjejerna lär Olle sjunga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s