Motorer och bus

Fredrik hämtade en svettig och alltid lika skitig Olle från Mini. Verkade glad ändå men mamman kanske skulle ha packat ner ett par shorts i väskan imorse. Samma procedur varje dag då killen älskar sand och gegga, in i duschen direkt bara. Vilda protester till att börja med men sen älskar han att sitta på sin pall och duscha sig själv.

Men när grannen lägger om trädgården går det ju inte att gå in. Han kan stå där i evighet och titta på maskinen och köra sin entoniga röst, ah ah ah och peka och peka. Undrar just när han ska börja prata den här lille mannen.

Kära syster Sarah fyller 30 idag! Oj vad tiden går, jag var tio när jag fick börja byta tygblöjor på mina halvsyskon som pappa och Birgitta envisades med att använda. Säkert i form av något plastsparande i åtanke men med den mängden tvätt som blev kan ju inte miljöutsläppen minskat direkt. Hur som helst, nu är Sarah 30 och jag är så glad att vi är på en nivå i vårt syskonskap där vi får ut så mycket mer av varandra i livet. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s